AMBIANCE

“Grieks eten in een sfeervolle ambiance” Dat is ons motto. U kunt bij restaurant Olympia genieten van heerlijke gerechten en bijzondere wijnen in een compleet nieuwe setting. In tegenstelling tot vele Griekse restaurants hebben we gekozen om het interieur volledig aan te passen naar een modern restaurant met veel sfeer.

DE GRIEKSE EN MEDITERRANE KEUKEN

Bij Olympia kunt u genieten van zowel traditionele en moderne Griekse specialiteiten als bijzondere Mediterrane gerechten. Van de traditionele gerechten zoals de Moussaka en Souflaki tot moderne gerechten zoals de Kotta Manouri en Arnaki Krasato, de keuken van Olympia is op z’n minst heel gevarieerd te noemen.

Wij hebben speciale arrangementen samengesteld waar u uit kunt kiezen, natuurlijk kunt u bij restaurant Olympia ook a-la-carte bestellen.

WIJNEN

Onze wijnkaart is zorgvuldig samengesteld om de vele verschillende gerechten te complimenteren. Op onze wijnkaart kunt u zien dat wij een grote selectie wijnen aanbieden van verschillende wijnhuizen en streken. Naast de bekende Griekse wijnen als Samos, Retsina en Imiglikos kunt u bij restaurant Olympia kiezen uit vele andere bijzondere wijnen uit verschillende landen.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer nu een tafel!