Specialiteiten

- alle specialiteiten worden geserveerd met salade met feta, gebakken aardappels, rijst en tzatziki -

SPECIALITEITEN

Stifado / 19,50
kalfsvlees – sjalotjes – kruidnagel – kaneel – rode wijn / stoof
Exogiko / 20,90
bladerdeeg gevuld met lamsvlees, aardappelen & groenten / oven
Kotta Smirneeki / 20,50
kipfilet – saus van tomaat, knoflook & honing – paprika / pan
Meze Bekri / 25,00
ossenhaas gebakken in knoflookboter – licht pikante saus – krokante knoflookflakes / pan
Juvetsi Moschari / 19,50
kalfsvlees – kritharaki pasta / stoof
Mousakas / 18,00
laagjes kalfsgehakt, aardappels, aubergines & kefalotirikaas bedekt met een laag bechamelsaus / oven
Arni Marinato / 20,90
gemarineerde lamsschenkel – roergebakken groenten – knoflook – pasta / oven
Katsarolaki / 20,90
stoofpotje van kalfsvlees – specerijen – artisjok – sperziebonen – munt – kefalotirikaas / oven
Tiganaki Chirino / 20,90
varkenshaas – saus van paprika – ui – champignons – kaas / pan
Tiganaki Vothino / 25,50
ossenhaas – saus van paprika – ui – champignons – kaas / pan
Tiganaki Giros / 18,50
giros(geroosterde reepjes varkensvlees) – licht pikante saus – ui – champignons – kaas / pan
Krasato Arnaki / 24,50
lams rack(los) – rode wijnsaus – krokante knoflookflakes / pan
Krasata Filetakia / 25,00
ossenhaas – champignons – rode wijnsaus – krokante knoflookflakes / pan