Visgerechten

- alle visgerechten worden geserveerd met salade met feta, gebakken aardappels, rijst en tzatziki -

VISGERECHTEN

Tsipoura / 22,50
dorade royal filet – olijfolie – citroen – pasta / bakplaat
Psari Plaki / 21,50
kabeljauwfilet in witte wijnsaus – gemarineerde groenten / pan
Poseidon / 27,00
zalmfilet / bakplaat
Kalamaria / 17,90
pijlstaartinktvis / pan
Juvetsi Garides / 27,00
gamba`s(gepeld) – champignons – kaas – licht pikante saus van ui en tomaat / pan
Pestrofa / 17,50
hele zalmforel / pan
Glossa Gemisti / 22,80
tongfiletrolletjes gevuld met zalmfilet – roomsaus met knoflook & groenten – garnaaltjes – ricottaspinazieravioli/ pan
Garides Briami / 27,50
gamba`s – ratatouille / pan
Solomos / 22,50
zalmfilet – crème fraîche / bakplaat
Akrogiallia / 26,50
sliptong – gamba`s(ongepeld) – kalamaria(pijlstaartinktvis) – midia(mosselen) / pan
Lavraki / 23,50
hele zeebaars – groene en zwarte olijven – cherrytomaatjes – ui – tijm – rozemarijn – citroen / oven