Warme voorgerechten

- alle warme voorgerechten worden geserveerd met stokbrood -

WARME VOORGERECHTEN

Thallasino (ook lekker om te delen!) / 1p – 12,90 – 2p – 25,50
keur aan zeebanket met o.a. kalamarakia – sardelles – garides e.a. / pan
Feta Me Meli / 9,20
feta kaas- gegrilde schouderham- honing- sla variatie met frambozendressing – pijnboompitten / oven
Garido Saganaki / 10,40
garnaaltjes – romige saus / pan
Loukaniko / 8,90
griekse chorizo – pikante saus van mavrodaphne(griekse port) – honing / pan
Tirospanakopita / 6,20
filodeeg – fetakaas – spinazie / oven
Kalamarakia Tiganita / 8,30
pijlstaartinktvis(gebakken) – vissaus / pan
Feta Saganaki / 7,90
fetakaas gepaneerd met ei / pan
Feta Fournou / 9,75
fetakaas – olijven – rode en groene pepers – uitjes – paprika / oven
Dolmades / 5,80
wijnrankbladeren – kalfsgehakt – rijst – citroen – dillesaus / stoof
Garides Mikrolimano / 9,90
gemarineerde gamba’s(ongepeld) – saus van sinaasappel – ouzo – sesam / pan
Midia / 7,20
mosselen(gebakken) – vissaus / pan
Keftedakia / 4,70
gehaktballetjes(varkensgehakt) – tomatensaus / pan
Kolokithakia Tiganita / 6,80
courgettes gepaneerd met ei – tzatziki / pan
Sardelles / 6,50
sardientjes / pan